Poniedziałek | 9:00 - 16:00 |
Wtorek | 9:00 - 16:00 |
Środa | 9:00 - 16:00 |
Czwartek | 9:00 - 16:00 |
Piątek | 9:00 - 16:00 |
Sobota | 10:00 - 12:00 |
Niedziela | Nieczynne |
System HACCP, ISO 22000 w przemyśle spożywczym, gastronomii i handlu żywnością. Szkolenia wewnętrzne pracowników. Audity wewnętrzne w zakładzie, aktualizacja dokumentacji systemów jakości. Księga HACCP dla sklepów spożyczych, hurtowni oraz zakładów żywienia zbiorowego. Procedury i instrukcje GHP/GMP. Standardy sieciowe BRC, IFS. Oznakowanie produktów, opakowania do kontaktu z żywnością. Minimum dokumentacji, plan haccp, księga jakości, sytuacje kryzysowe.
Opracowanie Systemów Zarządzania ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 18001:2007, ISO 22000:2005, ISO 50001.
Zakładowa Kontrola Produkcji (ZKP) i Systemy Bezpieczeństwa Żywności HACCP, BRC Food, IFS Food.
Projektowanie, współtworzenie dokumentacji (mapy procesów, procedury, instrukcje, specyfikacje itp.). Prowadzenie szkoleń. Przygotowanie zakładu do auditów wewnętrznych i zewnętrznych. Nadzór nad systemami zarządzania obowiązującymi w zakładzie.
Pełnienie obowiązków Koordynatora – Pełnomocnika ds. Systemów Zarządzania.
Przeprowadzenie procesu certyfikacji zakładu.
Nadzór i realizacja wymagań prawnych związanych z ochroną środowiska.
Ponad 15 letnie doświadczenie we wrażaniu systemów zarządzania w różnych branżach.
Dokładny adresu dojazdu:
Ulica: | Żernicka 296 |
Numer budynku: | 296 |
Kod pocztowy: | 54-510 |
Miejscowość: | Wrocław |
Dzielnica: | Wrocław-Fabryczna |
Gmina: | Wrocław |
Powiat: | Wrocław |
Województwo: | dolnośląskie |
Numery telefonów:
71 733 67 67
Godziny otwarcia:
Poniedziałek: | 9:00 - 16:00 |
Wtorek: | 9:00 - 16:00 |
Środa: | 9:00 - 16:00 |
Czwartek: | 9:00 - 16:00 |
Piątek: | 9:00 - 16:00 |
Sobota: | 10:00 - 12:00 |
Niedziela: | nieczynne |